Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Heren >  Pullover >  Blauw Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mid Layer & Fleece 3490601 Pullover Heren Verkoop Online
Blauw Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mid Layer & Fleece 3490601 Pullover Heren Verkoop Online

Blauw Arc'teryx Delta Lt Zip Neck Mid Layer & Fleece 3490601 Pullover Heren Verkoop Online

€194.4  €65.4Korting: 66%

Model: 3490601
Kleur: Blauw

Maak keuze:DELTA LT ZIP-NECK
De Delta LT Zip microfleece-trui glanst als een lichtgewicht middenlaag, warme baselayer en zelfs als een standalone. Gemaakt van Polartec® Classic 100 micro velours klein rooster, de Delta LT is zeer luchtdoorlatend, droogt snel en packs klein. Dankzij het lage volume en de pasvorm past deze laag gemakkelijk onder een schaal of een zwaardere middenlaag. Gemakkelijk opgeborgen in een verpakking, het presteert ook als stand-alone in milde omstandigheden.
ERGONOMISCH SYSTEEM
Gebruik een specifiek ontwerp dat de natuurlijke beweging van het lichaam vergemakkelijkt, is een essentieel onderdeel van het Arc'teryx-ontwerp. De functionele geleding van de mouwen in de mouwen van de Delta LT voorkomt dat ze omhoog gaan wanneer de arm gebogen is, en kruisjes onder de armen maken het gemakkelijker om het bereik te vergroten. De Trim-fit blijft dicht bij het lichaam maar bindt niet. Als een gelaagd stuk, de Delta LT is ontworpen om efficiënt te werken met een compleet systeem om energie te besparen, warmte te behouden en vocht te beheersen.
FUNCTIE en VEELZIJDIGHEID
De diepe ritssluiting op de voorkant maakt gebruik van een niet-vergrendelende schuifknop waarmee u met één hand kunt werken wanneer snelle ventilatie nodig is. Zakken worden verwijderd om niet te leiden tot irritatie onder een schaal. De hoge kraag sluit warmte af en kan gemakkelijk onder een schaal worden gelegd. Een lichte druppelzoom voegt dekking toe.
Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl