Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Dames >  Broek >  Blauw Arc'teryx Sylvite 5041030 Broek Dames Kopen
Blauw Arc'teryx Sylvite 5041030 Broek Dames Kopen

Blauw Arc'teryx Sylvite 5041030 Broek Dames Kopen

€172.6  €57.5Korting: 67%

Model: 5041030
Kleur: Blauw

Maak keuze:SYLVITE PANT
Een veelzijdige, comfortabele broek voor wandelen en trekking bij warm weer. De Sylvite is het resultaat van de inzet van Arc'teryx voor een doelgericht ontwerp. De Sylvite is gemaakt van Aequora AirPerm ™ en is licht en comfortabel naast de huid en laat lucht stromen voor verdampingskoeling. De stof biedt sterkte, sneldrogend vermogen en uitstekende stretch. De focus ligt op wandelen en trekking, maar de schone, ontspannen esthetiek van de Sylvite beweegt comfortabel om te reizen en vrijetijdskleding.
MOTION IN MIND
Arc'teryx ontwerpt met vrijheid in gedachten. De vrouwelijke trim fit van de Sylvite is gestroomlijnd, maar niet vernauwend, en gearticuleerde patronen en een kruis met plooien combineren zich met de rek van de stof voor uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Zakken zijn gepositioneerd voor toegankelijkheid en functionaliteit, de tailleband is speciaal ontworpen om comfortabel onder een rugzak te rijden, en een geïntegreerde riem bevestigt de pasvorm.
CREATED TO EXPLORE
De Sylvite Pant is gericht op het evenwicht tussen bewegingsvrijheid, duurzaamheid en gewicht en werkt als onderdeel van Arc'teryx Traverse, een uitgebreide verzameling producten die is gebouwd om de bergen en het grote terrein te voet te verkennen. Bestaat uit schoeisel, pakken en kleding, alles in Traverse werkt in harmonie om Arc'teryx prestaties en betrouwbaarheid te leveren.
Bestaat uit schoeisel, pakken en kleding, alles in Traverse werkt in harmonie om Arc'teryx prestaties en betrouwbaarheid te leveren.
Bestaat uit schoeisel, pakken en kleding, alles in Traverse werkt in harmonie om Arc'teryx prestaties en betrouwbaarheid te leveren.
Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl