Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Accessoires >  Rugzakken >  Grijs Arc'teryx Khamski 31 6865471 Rugzakken Goedkope
Grijs Arc'teryx Khamski 31 6865471 Rugzakken Goedkope

Grijs Arc'teryx Khamski 31 6865471 Rugzakken Goedkope

€170.8  €57.5Korting: 66%

Model: 6865471
Kleur: Grijs
KHAMSKI 31 BACKPACK
De Khamski 31 heeft een formaat en is uitgerust voor een dag ski-alpinisme of toeren. Het grote hoofdcompartiment is gemakkelijk toegankelijk en heeft een zijportaal van de volledige lengte voor snelle toegang tijdens het transport. De ophanging en constructie dragen en skiën comfortabel. Het slanke, van contouren voorziene achterpaneel houdt de lading dicht bij het lichaam voor een stabielere rit, een polyethyleen framesheet biedt ondersteuning met flexibiliteit, en dubbele aluminium M-balksteunen helpen de lading te richten en te verdelen voor langer comfort en verbeterde balans, terwijl de vrijheid van beweging. Schouderbanden vormen zich naar het lichaam en een lichtgewicht riem helpt de zwaai te minimaliseren. Ski's kunnen diagonaal over de rug worden gedragen of aan de zijkanten met A-frames, snowboards rijden verticaal. De zweepbandjes zijn ontworpen om de ski's uitzonderlijk goed aan het pak te trekken voor een veilige draagbaarheid en balans tijdens het klimmen.
ONTWORPEN DOOR PACKING
Arc'teryx verfijnde het Khamski-ontwerp door een hands-on benadering, tijd doorbrengen in het veld en luisteren naar feedback van bergprofessionals. Het resultaat is de meest effectieve combinatie van materialen en een intuïtieve benadering van het lokaliseren van gereedschappen en uitrusting. In het voorvak zitten gleuven voor een schophandvat, sonde en speciale ruimte voor schopmes en skins. De gedeeltelijke diagonale opening voorkomt dat de inhoud eruit valt en in de sneeuw valt. Een afvoergat helpt opgehoopt vocht van schoppen en natte huiden te ontsnappen, en de padding aan de buitenkant beschermt de uitrusting tegen stoten en ski-randen. De Khamski heeft ook twee ijsgereedschap, en heeft looplijnen met dubbele uitlijning die dienen als afknellingpunt voor sneeuwankers. Op het afneembare deksel worden veiligheidsbrillen, sleutels, reservemuts, voedsel of een lichte warmhoudlaag bewaard.
FABRIC PERFORMANCE and DURABILITY
De Khamski is gebouwd voor herhaald backcountry gebruik. Textiel wordt geselecteerd en geplaatst om specifieke prestaties op specifieke plaatsen te leveren. Dit betekent focus op duurzaamheid in gebieden met veel slijtage, met de flexibiliteit om lichtgewicht stoffen te gebruiken om grammen af ​​te werpen in minder kritieke zones. Het hoofdpakket is vervaardigd van een slijtvast N420p-HT nylon 6,6-platbinding. Deze stof met hoge treksterkte is bewezen op Arc'teryx-pakketten voor uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Stevig, met urethaan gecoat N400r-AC²-weefsel wordt aangebracht op de vochtgevoelige gebieden om water- en sneeuwbestendige bescherming te bieden met uitstekende snij- en slijtbestendigheid.
One Size 1.
Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl