Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Heren >  Shell Jassen >  Oranje Arc'teryx Sabre 7166938 Shell Jassen Heren Goedkope
Oranje Arc'teryx Sabre 7166938 Shell Jassen Heren Goedkope

Oranje Arc'teryx Sabre 7166938 Shell Jassen Heren Goedkope

€529.1  €176.9Korting: 67%

Model: 7166938
Kleur: Oranje

Maak keuze:SABRE JACKET
Speciaal gemaakt voor sneeuw op het veld en uitgebiedsexploratie met ontwerp en functies die zijn geoptimaliseerd voor skiën op grote bergen en freeriden. Heeft een ontspannen pasvorm, met bijgewerkte stijllijnen.
FOCUS AND REASON
Altijd met een focus op het stroomlijnen van de functie naar de essentie, zonder afbreuk te doen aan de prestaties, heeft Arc'teryx de Sabre Jacket geoptimaliseerd met functies voor de verticale aspecten van skiën in de grote bergen. De helmcompatibele StormHood ™ sluit veilig aan en biedt volledige dekking met uitzonderlijk zicht. Snelle ventilatie op traverses en beklimmingen komt uit WaterTight ™ putritsen, en de geïntegreerde poederrok is gemaakt voor een veilige pasvorm in diepe poeder. Zakken zijn ontworpen en geplaatst om veiligheid en toegankelijkheid te bieden, zelfs met een pakket erop. De gestroomlijnde WaterTight ™ Vislon-rits aan de voorzijde sluit nauw.
ALL ONE
Basislaag naar hardshell, Arc'teryx-ontwerpers vestigen de aandacht op het creëren van kledinglagen en apparatuur die kunnen samenwerken om de functie en prestaties te maximaliseren. De patronen en functies komen overeen om een ​​optimale bewegingsvrijheid, ademend vermogen en bescherming te bieden. Door deze ontwerpverplichting naar het volgende niveau te brengen, linken de Slide'n Loc ™ -aanhangsels van de Sabre Jacket naar de Sabre Pants om een ​​sneeuwbestendig systeem te maken dat als één eenheid werkt.
Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl