Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Verzenden & retouren
Verzenden beleid

• Het internationale verschepen wordt afgehandeld door de International Transport Company, binnen 3-5 dagen tijd leveren meestal.

• Uw bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de officiële website

• Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS uitdrukken op lange termijn, de scheepvaart orde en leveren recht om uw door.Please ervoor te zorgen dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.

• Alle pakketten worden verzonden in een andere doos!

Terug beleid

• We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

• Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

• Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!

uitwisselingen

• Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal nu helpen you.Feedback! Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

• U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Bestel Annulering

• Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling dispatched.Cause dat we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van orders is geweest, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.

Friendly Opmerking: Als u uw tracking nummer niet heeft ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben het gezien als spam.In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het volgen van orders.Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl