Gratis Express Verzending | Gratis Retouren | De Arc'teryx-garantie
Netherlands
Home >  Dames >  Broek >  Zwart Arc'teryx Theta Sv Bib 7035094 Broek Dames Online Bestellen
Zwart Arc'teryx Theta Sv Bib 7035094 Broek Dames Online Bestellen

Zwart Arc'teryx Theta Sv Bib 7035094 Broek Dames Online Bestellen

€198.7  €66.2Korting: 67%

Model: 7035094
Kleur: Zwart

Maak keuze:THETA SV BIB
N80p-X GORE-TEX®-oppervlaktestof biedt uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming tegen alle weersomstandigheden in een soepel textiel. Verstevigingsstof wordt gebruikt in de gebieden met de knieën, het onderbeen en de zitting met veel slijtage. Volledig uit elkaar te halen ritsen aan de zijkant geven een optie voor een neerklapbare stoel zonder dat bretels moeten worden verwijderd. Poedermanchet past over laarzen met kanten haken om de positie te beveiligen. Hems hebben snoer cinch. Elastische taille is geïntegreerd voor comfort en een schone afwerking. Stash zakken op de voorste slab houden kleine items.
FULL DROP BIB
Een technische alpenklassieker, de Theta SV fit heeft een gestroomlijnd profiel met een geïntegreerde elastische taille om de kern te omhelzen, warmte binnen te houden en sneeuw en tocht naar buiten. Volledige optie voor een drop-seat vereist geen verwijdering van de bretels en is compatibel met harnassen.
N80p-X
N80p-X gezichtsdoek is een ongelooflijk duurzaam nylon textiel dat is ontworpen gedurende een vijf jaar durende onderzoeks- en ontwikkelingsproces tussen Arc'teryx en onze stoffenpartner WLGore. Het garen met een vlak weefsel en een hoge dichtheid zorgt voor een strak, vlak oppervlak met een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage.
REINFORCED
Gebieden van het slabbetje die onderhevig zijn aan intense slijtage, zijn gebouwd met N155p-x GORE-TEX® Pro. Stoerere zit en onderbenen voegen een duurzame dimensie toe aan de broek voor steen en sneeuw, zonder af te doen aan een algeheel gevoel van souplesse.
ALPINE ORIENTATION
Athletic e3D fit houdt een gestroomlijnd silhouet met interne ruimte in de knieën en zitplaats voor maximale winterlagen. Dankzij de ritsen aan de zijkant kan de broek over de laarzen worden gedaan en worden aangepast voor ventilatie. Versterkte wreef beperkt schade van randen, stijgijzers en gespen.
Netherlands

Netherlands
Copyright © 2018 Arcteryx Jas All Rights Reserved.Powered by www.mamapraat.nl